logo Ukas
peta maklumbalas hubungi FAQ

Intranet

🏢 Warga UKAS Intranet

Sistem e-Rating

Sistem ini dibangunkan bertujuan untuk mendapatkan maklumbalas dan penilaian dari pelanggan secara pantas dan mudah terhadap mutu perkhidmatan yang disediakan di UKAS serta dapat memaparkan keputusan penilaian secara realtime.

Sistem MyTIME

Sistem ini dibangunkan adalah untuk merekod,memantau dan mengurus maklumat kehadiran ke pejabat, maklumat akses setiap pintu keluar masuk serta menyediakan Laporan Kehadiran Bulanan untuk warga UKAS.

Sistem iBoard

Sistem ini dibangunkan bertujuan memantau dan menguruskan paparan digital untuk memudahkan pengguna merujuk kepada aktiviti terkini, aktiviti akan datang serta informasi yang berlaku di UKAS.

Webmail UKAS

Warga UKAS dapat mengarang, menghantar, menyimpan dan menerima mesej melalui sistem komunikasi elektronik.

Sistem e-Latihan

Sistem ini dibangunkan untuk memantau dan merekod aktiviti dan maklumat latihan yang telah dihadiri oleh warga UKAS serta menghasilkan buku log bagi setiap staf.

Sistem Pemantauan Pengurusan Aset

Sistem ini adalah aplikasi yang dibangunkan untuk tujuan kawalan dan pemantauan aset di UKAS.

Sistem Pendaftaran Surat

Sistem ini dibangunkan bagi menguruskan pendaftaran surat masuk secara sistematik bagi memudahkan carian surat dan penyediaan laporan.

Last Updated

Total Visitors

4581429
YesterdayYesterday4284
All_DaysAll_Days4581429

Best viewed with IE version 11.0 & above, Mozilla Firefox version 6.0 & above, Safari 10.0 & above or Google Chrome 13.0 and above with a minimum 1280 x 768 resolution