soalan lazim hubungi kami sistem maklumbalas peta laman
logo Ukas

Kategori

🏢 Kategori Arkib Arkib Maklumbalas Pertanyaan Maklumbalas Pertanyaan 7

Bil Pengguna
Pendapat/Cadangan/Pertanyaan
Maklumbalas Pertanyaan
7.

Nur Nasiha binti Mohd Saron


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Saya Nur Nasiha binti Mohd Saron, pelajar Doktor Falsafah (PhD) dari Universiti Teknologi Malaysia (UTM) yang kini sedang menjalankan kajian penyelidikan berkenaan dengan pelaksanaan projek PPP di Malaysia. Terdapat beberapa soalan ringkas yang ingin saya kemukakan pada pihak tuan/puan berkenaan dengan projek PPP yang disenaraikan bawah UKAS seperti yang tertera di laman web UKAS. Berikut adalah soalan saya:
1. Berdasarkan kepada senarai projek utama PPP, adakah keseluruhannya telah siap dibina atau masih dalam peringkat pembangunan?

2. Di antara projek yang disenaraikan, manakah projek yang berhubung dengan Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)?

3. Bolehkah saya dapatkan maklumat yang lebih terperinci berkenaan dengan projek PPP yang berhubung dengan DBKL atas tujuan kajian penyelidikan semata-mata?

Saya berharap pihak tuan/puan dapat memberi maklum balas terhadap pertanyaan yang dikemukakan. Saya dahulukan dengan ucapan jutaan terima kasih. Sekian.
Waalaikumusalam wbt.

Puan,

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih kerana menggemukakan pertanyaan melalui Portal Rasmis UKAS.

Merujuk soalan puan, saya mohon untuk puan menghubungi Puan Azizatul Yusna Binti Ahmed Yusuff (KPPK) - Seksyen Dasar PPP di talian 03-88805854 (Talian Terus)

Sekian, terima kasih.

Kemaskini Terakhir

Jumlah Pelawat

6566878
YesterdayYesterday15051
All_DaysAll_Days6566878

Sesuai dipapar menggunakan IE versi 11.0 & ke atas, Mozilla Firefox versi 6.0 & ke atas, Safari 10.0 & ke atas atau Google Chrome 13.0 dan ke atas dengan resolusi minimal 1280 x 768